smultron på strå

utslagen

Publicerad 2009-02-28 22:46:31 i Ivf,

Anne Geddesikväll har varit en riktig jobbig kväll, maten var helt okej , men jag borde ha stannat  h e m m a .

Förrätten gick bra, men vid huvudrätten hade jag så ont och sådana kramper i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, att jag sedan hade tagit på mig ett par (redan) tajta jeans var ju ett BIG mistake!

Nu har jag precis tagit en lång varm dursh o ska krypa ner under varma täcket och hoppas magontet går över. Jag VET att det är livmodern som jobbar för att få bort all vätska( efter alla hålen fr äggblåsorna) . Men det är riktigt jobbigt nu.


Idag är det föressten ruvardag 1 som det så fint kallas

kram på er sötisar och vi hörs imorron!
natti

Utslagen

Publicerad 2009-02-28 14:22:28 i Allmänt,

hejje


Jag har legat däckad i soffan sen jag skrev senast och sen M for till jobbet. Jag är så trött , har ont i magen/äggstockarna, har astma och är allmänt låg.

Det blir väl kanske så när spänningarna släpperr och man börjar slappna av, jo jag e snuvig oxå.

Ikväll ska vi på M:s jobbfest på en italiensk restaurang som jag älskar, jag hoppas att det blir bra mat!


Måste nog börja fundera på vad jag ska ha på mig, funderar på ngn typ av klänning, ev den jag hade på nyår med en kofta över. Det är en svart axelbandslös ballongklänning, urfin..men den kanske är för formell?

ursh nä...ikväll hade jag nog helst bara legat hemma i soffan, men det är som de säjer - gratis är gott!kram på er

UNDERBARA lördag!

Publicerad 2009-02-28 09:53:00 i Allmänt,

 vilken under bar dag det är! Jag vaknade vid 06 tiden ovh var klarvaken, solens strålar lyste mig rakt i ansiktet och ja....vilken känlsa ! Det känns som att våren är på väg och med den förändringens tid, vi ska ju bli man och fru för bövelen!  hihi


nu sitter jag och njutet av detta!


Ostbaguette från lokala bageriet som jag fyllt med massa gott, creme bonjour vitlök, krutrök alspånsrökt skinkas och massa tomater 'mums* Sen ska jag trycka i mig ett wienerbröd -  det är ju faktiskt ändå lördag! Dricker lite blåbärsthe, drickyoghurt och skas proppa i mig massa gojibär.


Idag jobbar m fr 11-15, trist  , jag hade tänkt mig in till stan, men orkar inte åka buss och alla som kan skjutsa är upptagna =( Hade tänkt  kolla på en klänning lr så till kvällens jobbsfest( M;s jobb)Njut av dagen! den kommer inte tillbaka

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela