smultron på strå

underbara lördag!

Publicerad 2010-05-29 12:04:16 i Allmänt,

trots regn e jag på ruskigt bra humör...fan vad skönt.. gårdagskvällen var bra...jag sminkade tjejjerna o jag tror o hoppas att alla blev nöjda....synd att jag glömde ta kort på er!!!!


maten var toppen...paj, kyckling, massa plockmat...så gott!! Jag föråt mig nästan


vad tyckte jag om filmen då? Jo den var bra...riktigt rolig..dock tyckte jag nog den var lite för lång...fick ont i ryggen efter typ halva filmen..så jag försökte hitta bra ställningar hela tiden..hehe....men den var rolig!! Dock var storyn bättre i den färsta filmen!!Idag blir d lugna puckar.....vi ska till pappa med lite fika snart....sen ska jag till fina T, o mange ska ta med hennnes sambo F På NORDIC ROCK som är i stan ikväll..... vi tänkte bara mysa o se lite schlager... blir en lugn o skön kväll...just the way i like it.... jag o minna favvotjejjer ;P


M lär väl ramla hem inatt/ morron bitti  ...hihi

SatC

Publicerad 2010-05-28 16:14:22 i Skönhet & Mode,Nu e jag färdigmejkad, använde den mörklila "Dita" från makeupstore bland annat o gjorde en lila sotning....kan nog bli lite glitter på innan vi far känns d som ; Pögonskuggor
eyedusts och glitter
rougeläppstift och potgloss
flytande eyeliners och lipgloss


orkade bara ta fram mina nagellack från MUS
Smink"bordet " står redo för tjejjerna som kommer ikväll...jar har lovat o sminka alla 4 st ;P...


vi ska äta gott , ev dricka en cosmopolitan eller två å sen ta bussen in till stan o gå å se filmen.....


idag har varit precis som jag sa  till migsjälv och tänkte igår...en underbar dag.... ♥    ♥

Tänk vad positivt tänk kan göra....det ska bara bli bättre o lättare from nu...d har jag bestämt..livet är för underbart för att man ska gå å vara lessen o negativ hela tiden.....flyt med istället...det är en förjäkla bergodalbana så skrik med!!

hoppas ni får en lika trevlig kväll som vi =)

Torsdagsfundering.

Publicerad 2010-05-27 10:06:13 i Allmänt,
det är faktiskt det viktigaste för mig. Har fokuserat på d negativa alltför lång tid nu. Det betyder inte att jag ska tränga undan mina känslor när jag e lessen....däremot at jag ska tänka på det som faktiskt ÄR positivt i mitt liv...för det är faktiskt riktigt mkt om jag tänker efter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela