smultron på strå

and it hurts..

Publicerad 2011-06-28 09:34:00 i Ivf,
kan inte sluta tänka på att vår bebis skulle varit 10 månader nästan.... kan bara inte sluta tänka på alla..." det skulle ha varit vi"...livet går vidare på alla sätt och vis, mest för alla andra runtomkring...själv går jag kvar i min "bubbla" Små påminnelser blir som hugg i bröstet, försöker andas.

Sommaren kommer bli lugn och skön, vad hösten för med sig vet jag inte än...får flyta med och se vad kropp och själ säjer.


lätt sinne och full av längtan, glad och förväntansfull, lessen och orolig, rädd för att hoppas, rädd för att lyckas...rädd för att misslyckas....den personen är jag.FYI . detta är tatueringen jag kommer rista in i min kropp....stället är givet...ni kan ju gissa vart..

Glad Midsommar!

Publicerad 2011-06-24 09:26:51 i Allmänt,

bilder från förra året.... då hade vi underbart varmt och soligt....i år var våra planer att vi skulle ut och tälta bara jag och M , men som det ser ut nu blir det inte av...har vi tur kanske det spricker upp mot eftermiddagen :P


glad midsommar på er alla !

Mitt nya favoritplagg

Publicerad 2011-06-21 21:53:31 i Skönhet & Mode,


Jag ångrar verkligen inte att jag köpte denna, just nu kanske det inte är säsong direkt..men den är SÅ skön och i vinter när det är -25 o det är kallt så kommer den vara flitigt använd, sen att jag bara kommer ha den när jag e hemma är en annan femma, jag ser ut som en dvärg...hehe ;P

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela