smultron på strå

True that...

Publicerad 2012-12-31 00:30:00 i Allmänt,

 
Imorgon ska jag göra ett visionboard för 2013....kommer bli så bra...och en härlig pepp för positivt tänkande!

Ro

Publicerad 2012-12-30 19:11:00 i Allmänt,

Har haft en lugn och stillsam jul, precis som jag ville och behövde...fick många fina presenter och  är tacksam över att fått fira ännu en jul med mina nära och kära...
 
Tankarna har dock snurrat runt runt..och jag har bestämt mig för att det är förändringens tid...jag har mått så dåligt sista månaderna att nu är det dags att göra något...få fokus på annat än det dåliga.... det ska bli så skönt  ocvh förhopppningsvis kan det hjälpa mig att må bättre, bli starkare psykiskt, bli gladare, ha saker att se framemot...inte gräva ner mig över saker jag inte kan påverka..över andra personer som jag inte kan påverka eller förändra..jag börjar med migsjälv helt enkelt... och hoppas på lite ny kraft och livsglädje..
 
 
 
såhär har jag kännt mig hela hösten, trött, urlakad, glåmig..genomskinlig....Det är dags att ändra på det nu...jag ska bli stark igen..och tro på mig själv och livet...
 
 
Imorgon är det nyår och det ska firas med fina vänner, M har brandjour så för honom blir det lugnt..vi får hoppas att det inte går några larm så vi får ha honom hos oss hela kvällen..sedan börjar det nya året och NYstart i mitt liv...jag hoppas kunna vända det här nu för jag har verkligen kommit till ett vägskäl, botten är nådd kan man säja...Jag vill vara GLAD igen..och skratta tills jag får ont i magen....jag vill vara jag igen...
 
 
 
 
 
 

It was the night before Christmas ....

Publicerad 2012-12-23 17:45:00 i

 
Sitter/halvligger i soffan, har just målat naglarna - opi" vodka and caviar" och ovanpå det ett lager china glaze rödglittriga "ring in the red".
 
Tänk att det redan är kvällen innan julafton , december har gått så sjukt fort! Eller egentligen hela hösten. Nästan alla paket är inslagna , julmaten är förberedd och känslan av ledighet och lugn är här. Jag är så glad för att den här julen blev bättre , även om det finns saker att önska så känner jag mig mer positiv nu än då. Då trodde jag knappt jag skulle orka leva vidare, nu vet jag att det går och att det finns många bra saker i mitt liv.
 
mina tankar på döden och den sortens ångest är dock med mig , jag ska försöka lova migsjälv att leva mer i nuet , då tror jag de tankarna kommer minimeras. Ngn av er läsare som tampats med dödsångest och har bra verktyg ? Let me know isåfall ;)
 
Det är riktigt kallt häruppe nu , mot -15 , det är alldeles frostigt på träden och det glittrar ute, om jag inte hade några somhelst julkänslor förra året så kan jag säja att jag tar igen det med råge i år! Underbart!!!
 
Det enda som är llite tråkigt är att M jobbar hela nästa vecka , imorgon jobbar han 06-15 , så jag är ute hos min mamma hela dagen och kvällen , vi ska göra knytis och jag riktigt längtar efter allt gott vi ska äta ;) 
 
Ikväll blir det film hos M:s storebror, tyvärr kan inte alla vara med då det gått magsjuka och vi andra inte vill bli smittade , trist men vad gör man , hoppas jag klarar mig men jag vet ju hur det brukar vara , jag är som en svamp....
 
puss o kram på er! Hoppas ni njuter såhär kvällen före jul <3
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela