smultron på strå

Mina Lördagsplaner

Publicerad 2009-01-31 10:04:02 i Allmänt,

jag måste  ta ett djupt andetag och andas lite...men jag blir så arg! Mest på migsjälv som lämnar den sådär på ett bord när jag vet hur han är.

Kl 12.20  ska jag åka med bussen in till stan...jag är väl inne vid 13 tiden typ....då ska jag köpa present(kläder) till lilla T, blir nog strl 74...så är jag säker på att hon kan ha d ett tag i vår..'

Jag ska kolla på Make up store om jag hittar ngt för mitt presentkort..funderar på en röd läppenna "Russian" oc ngt snyggt läppstift lr nagellack....vi får se.

Kolla lite inredning ska jag göra, de säljer fina vita ord i vitt trä på en affär här...ett var lycka....fundear på att  köpa d...får se...


Sen vid 16 är det middag hos T och T.... blir mys..har inte träffat henne sen typ augusti /september och då var hon  gravid, nu är miraklet här =)


M ska ha spelkväll härhemma ikväll för några kompisar...så jag måste försöka få bort all skit ( han jobbar själv till 15)Förhoppningsvis blir dagen bara bättre och bättre....


föressten M, tumhållningen funkade,   blödning är på G förmodligen imorron(ni vill inte veta detaljer)  JÄJ..så skönt.-.hoppas nu bara att d är en ordentlig blödning å inte som förra gången....då jag bara blödde några dagar och lite.... är det så så betyder d att jag inte är heöt nedreglerad.

Är jag nedreglerad kommer jag böda MKT och läääänge...ja ända fram tills jag börjar med sprutorna.....nä nu ska jag kolla hur d ser ut med kameran    =S( försvinner allt vatten ska jag köpa en kameraväska idag, hur ful den  än är)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela