smultron på strå

Tiden går så jäkla fort men ändå långsamt

Publicerad 2012-03-15 22:37:30 i Allmänt,

Wow vad tiden går fort numera , tycker inte jag hinner nånting förutom äta, sova och jobba. På helgerna slappar vi mest , har haft jobbiga dagar sedan sist , panikångest om nätterna med jobbig hjärtklappning och andra symptom , är ju van men det gör det ju inte mindre jobbigt , får bara försöka tänka lugnt och sansat , tur jag har paddan som kan sysselsätta mig när det är som jobbigast .

Jobbet går bättre , känns som jag kommer in i det mer och mer , både bra och dåligt ned det. Stressar lätt upp nig fortfarande men jobbar med det dagligen , måste försöka ta hand om mig bättre , finns ju bara en av mig.

Jag försöker att inte tänka på henne , men hon är verkligen med mig varje dag, i allt jag gör... Går inte en dag utan att hon poppar upp i mina tankar, små påminnelser, bilder, minnen från hösten. Kollar väldigt mkt bilder från när jag var gravid, tror jag måste påminna migsjälv om hur det var, hur jag mådde , rädd för att glömma, rädd för att ge upp .


Men det är väl som alla söker, jag kommer ALDRIG glömma , hon är en del av mig och kommer alltid vara , det är skönt att vara friskförklarad iaf, har haft stor oro för att jag varit allvarligt sjuk , men det var bara "falskt alarm" känns skönt att läkarna kollat en noggrant iaf , nu kanske DEN ångesten släpper iaf och jag kan leva lite mer , för det har varit jobbigt - inget avslut - misstankar om ngt allvarligt - ingen bebis- mkt ledsna tankar poppar lätt upp.

Just nu är det en sämre period och det Måste jag acceptera , vi skulle ha varit i v 32 imorgon.


Jag längtar tills den dag bf är över och jag kan sluta räkna dagar , jag längtar till Thailand , jag längtar till sommaren , jag längtar efter att få vara gravid , jag längtar efter att få vara glad och hel igen , jag längtar efter lusten att orka leva vidare kommer tillbaka.


Idag är ingen bra dag, men det betyder inte att morgondagen INTE kommer att kunna bli det .Kram på er
 

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2012-03-15 23:18:37

Du är så enormt stark Tess! Jag känner styrkan i varje ord du skriver. Peppkramar!Jag längtar också till Thailand och sommaren. Det jag dock mest ser fram emot är att få läsa om en lyckad graviditeten för Er del <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela