smultron på strå

Må bra shopping

Publicerad 2010-01-30 12:50:26 i Skönhet & Mode,Min favoritaffär/märke när det gäller smink.. köpte äntligen mudmask som jag gått o suktat efter, tror den e riktigt dryg och det är en stor förpackning... 2 nagellack fick oxå följa med..." Tina" heter det rosa  och "Anett" heter det lilaröda. Svårt att fånga färgerna ordentligt när det är så mörkt..tog dessa igårkväll..
såhär ser masken ut....tror den e riktigt bra...har ni ngt sminkmärke att tipsa om eller produkt som ni tycker är jättebra??

Lite nytt krafs

Publicerad 2010-01-30 12:39:19 i Inredning,
lite nytt fr Village, en av mina favorit inredningsaffärer...de har så mkt fina vårgrejor nu...blir nog en tur dit nästa månad oxå.. det är iaf nya panelgardiner till köket...och en ljuslykta och  ranunkler till köksbordet....blir nog fint att bryta av det beige med lite färg.

passade även på att ta några kataloger, att titta i och få inspiration..bland annat till sovrummet som ska förnyas lite...och nya matsalen.....men först måste jag orka tapetsera färdigt där...än så länge sitter bara 1a våden uppe...måste göra mer underarbete..e dåliga väggar där...och orken har väl itne riktigt funnits....kanske imorron?

Gårdagens må bra

Publicerad 2010-01-30 12:29:46 i Mat och bak,


igår var M ute på galej, så jag hade en riktig hemmamyskväll.....åt goda räktoast, eldade i kaminen och myste med missarna...


Imorse vaknade jag med tjock och ond hals....nu känns det dock bättre...efter lite varmt kaffe och en härlig långdursh..


Ikväll ska jag till finaste vännen T som ska laga middag åt mig...ska bli så ärligt o komma hemifrån lite o njuta av hennes sällskap..jag blir så lugn av henne.. ♥


vad  ska ni göra ikväll??

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela